Skip to content

Festés-Mázolás?
Kreatív Color
A MEGOLDÁS!

A legjobb választás…

Több évtizedes tapasztalat!

Neked szól, ha rendszeres tisztaságra vágysz...

Mi az igazán nagy probléma a munkahelyi porral, egyáltalán mi található a porban?

Kinti szennyeződések például homok (azon belül kvarckristály, ami az elhalt szövetszálakért felelős), beltéri szennyeződések, ami szerves por (atka, atkaürülék) falrétegből származó kopás, ragasztó, vegyszerszármazék, ha van háziállat akkor szőr, macska kutya allergén. Szerves és szervetlen szennyeződések, amik ott koncentrálódnak ahol a legtöbbet tartózkodunk.

Takaríts! Vállalkozásunk ipari takarítással foglalkozik Kecskeméten és vonzáskörzetében. Igény esetén Budapesten. Minden esetben nagy gondossággal és kiemelt körültekintéssel. Vállalkozásunk nem csak a hagyományos takarításra terjed ki, modern gépparkkal az eredmény is hatékonyabb olyan helyeken is, ahol a munkálatok speciális képességeket, tapasztalatot, és felszerelést igényelnek.

Ablaktisztítás? 138 fokos szárazgőzzel, akár 3,5 bár nyommással! Vegyszerszármazékok, por, szállópor, baktériumok, vírusok eltávolítása vegyszermentesen csupán fizikai behatással és szárazgőzzel!

Felülettisztítás és fertőtlenítés, ezen kívül zsírosodások, vízkőlerakódás és bármilyen más makacs szennyeződés eltávolítása.

Padlószinti takarítás bármilyen felületen! Kefehengeres súrológép segítségével, egyszerű és hatékony megoldás akár sima csapvízzel is, de igény szerint vegyszeres tisztításra is alkalmas. Ezzel együtt a fugában lerakódott elszíneződések eltávolítását profi szinten végzi, járólapon, fugák között vagy műgyanta padlón.

Parketta polírozása. Szeretnéd, hogy új fénye legyen kedvenc parkettádnak? Mi tudjuk a megoldást!

Vállalunk vegyszermentes fertőtlenítést, gyárak, üzletek, éttermek, boltok rendszeres, építkezések pipere takarítását átadásra.

Takarítás

Elérhetőségeink:

Partnereink:

Kordik Építők

Ha építkezni szeretne...

Kordik Solar

A naprakész Cég...

HírösMédiaMarketing

Jól kommunikálunk...