Skip to content

Ismerj meg minket!

Jómagam, és kollégáim valóban festő szakemberek. Későbbiekben én mestervizsgát és sikeres tűzgátló vizsgát tettem.

A szobafestő-mázoló tevékenységet elsőnek társammal egyéni vállalkozóként kezdtük, majd betéti társaságként folytattuk és mára már Kft. lettünk. A kitartó és megbízható munka eredményeként álmaink sorra teljesülnek, így a 2021-es évben megnyitottuk első festékboltunkat, ahol én magam is várom a vásárlóinkat egy finom kávéra.

Számomra legfontosabb mindig a megbízhatóság, ha egy munkára felkérnek, akkor mindig számolhatnak velünk, és a kért és megrendelt munkát mindig sikerül határidő előtt teljesítenünk a kívánt minőségben, ami nagy büszkeséggel tölt el engem, minket.

Miben vagyunk a legjobbak?

Nagy volumenű és körülményes munkák sem jelentenek akadályt.

Ahhoz, hogy mindig megelégedett ügyfeleink lehessenek, már az első pillanattól kezdve elengedhetetlen a jó kommunikáció. Aki felkeresi a cégünket, egy korrekt, megfontolt és tapasztalt szakembergárdával találkozik. Segítünk a legfontosabb kérdésekben: milyen anyagokat és technológiákat alkalmazzunk, mindezt a lehető legkedvezőbb áron.

Szolgáltatásaink

Lakásfestés

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Legyen szó bármilyen színről is, csak akkor tudja a kívánt hatást elérni, ha egy jó szakemberrel lett kifestve.  A jó szakember mindig tökéletes munkát ad át, jó minőségű anyagokkal dolgozik. Ha azt szeretné, hogy otthona tökéletesen legyen kifestve, akkor feltétlenül minket hívjon ki. Sosem árt frissíteni falunk színén, állapotán!

Generálkivitelezés

Önnek szól, ha középületet vagy társasházat épít! Vállaljuk a burkolást, tűzgátló festést, nyílászáró cserét, gipszkartonozást, speciális megoldások (Tűzálló-, hangszigetelt falak) és villanyszerelést is!

Útburkolati jelek festése

Cégünk nagy tapasztalatokkal bír ezen a területen. Számos új vállalkozás csarnokaiban készítettünk útburkolati jeleket, melyek meglehetősen növelték a biztonságot. Új iparterületeken a külső közlekedési útvonalak és parkolóhelyk kialakításában is szakszerű megoldást tudunk szállítani.

Takarítás

Vállalkozásunk ipari takarítással foglalkozik Kecskeméten és vonzáskörzetében. Igény esetén Budapesten. Minden esetben nagy gondossággal és kiemelt körültekintéssel. Vállalkozásunk nem csak a hagyományos takarításra terjed ki, modern gépparkkal az eredmény is hatékonyabb olyan helyeken is, ahol a munkálatok speciális képességeket, tapasztalatot, és felszerelést igényelnek.

Partnereink:

Kordik Építők

Ha építkezni szeretne...

Kordik Solar

A naprakész Cég...

HírösMédiaMarketing

Jól kommunikálunk...